Декларация за поверителност


Личните данни, които http://енергия.ею/  http://windsolarhydroenergy.eu/ получава при регистрацията на потребител, ще бъдат използвани единствено и само за обслужване на потребителите – приемане и изпълнение на поръчки, доставяне на информация под формата на информационен бюлетин и връзка с потребителите в случай на възникнали проблеми, свързани с поръчката. http://енергия.ею/    http://windsolarhydroenergy.eu/  декларира и гарантира, че въпросните данни няма да бъдат предоставяни под никаква форма на трети лица или използвани за цели, различни от гореописаните, освен в случаите предвидени в действащото законодателство.


Потребителите, абонирани за информационния ни бюлетин, могат да прекратят абонамента си по всяко време чрез управление на акаунта си.


Потребителският акаунт на конкретен потребител може да бъде изтрит от базата данни на http://енергия.ею/ http://windsolarhydroenergy.eu/, заедно с прилежащите към него данни, по всяко време при желание от страна на потребителя и изявяване на такова желание чрез мейл акаунта регистриран в базата ни данни за съответната потребителска регистрация. Изпращането на молба за заличаване на регистрацията е в свободна форма чрез формата за контакт в долната част на сайта.